Zahtjevi i prijedlozi MZ “Galac” upućeni Gradskoj upravi samo mrtvo slovo na papiru /VIDEO/

Zahtjevi i prijedlozi MZ “Galac” upućeni Gradskoj upravi, samo su mrtvo slovo na papiru, kaže predsjednik ove zajednice Dragan Ljubinković. Prema njegovim riječima gradonačelnik Ljubiša Petrović dao je niz obećanja, ali za sada ništa nije urađeno.

Od 15 zahtjeva i inicijativa kako bi život mještana MZ Galac bio poboljšan, samo je jedan sproveden, još mnogo toga treba da se uradi, a dosadašnja saradnja sa gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem je takva da nemamo nikakvu kominkaciju , ističe predsjednik mjesne zajednice Dragan Ljubinković.

Pored niza zahtjeva, jedan je prioritetan a to je, kako kažu, da se postavi svjetlosna signalizacija na pješačkom prelazu ispred Osnovne škole “Jovan Dučić” gdje je mališanima koji pohađaju tu školu potencijalno život ugrožen, zbog velike frekvencije vozila na tom putnom pravcu.

Mnogo toga je bilo u planu podsjeća predsjednik MZ “Galac”, planirali su , kako kaže i uređenje ulice, puteva trotoara, vodovodne mreže , te raznih infrasturktunih projekata, kao i da je planirana ljetna teretana u sklopu stadiona Radnik.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *