Vulin: Zvicer želi da se osveti Vučiću, imamo pretpostavke gdje se nalazi /VIDEO/

Organizovana kriminalna grupa želi da se osveti Aleksandru Vučiću pošto smo uspjeli da razbijemo velike narko-kartele, rekao je za RTS ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. Ponovio je da Radoje Zvicer ne radi sam, već da ima političkog šefa.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je za RTS da nije ništa novo da je Radoje Zvicer bio šef Belivuku i Miljkoviću i da se čini sve da se dođe i do njega. On je izjavio da organizovana kriminalna grupa želi da se osveti predsjedniku Aleksandru Vučiću, pošto je Srbija uspjela da razbije velike narko kartele. Napomenuo je da postoje vrlo osnovane pretpostavke gdje se nalazi Radoje Zvicer.

“Zvicer ne radi sam. On ima svog političkog šefa”, naveo je Aleksandar Vulin i objasnio da taj politički šef nije u Srbiji.

Istakao je da se u istrazi o pokušaju atentata vodi računa o svakom detalju, pošto su u pitanju državljani različitih zemalja koji imaju veliku moć, puno novca i imaju sposobnost da dođu do ljudi u Srbiji koji bi uradili tako nešto za novac.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *