Vučić: Pristojnu Srbiju pozivam na uzdržanost /VIDEO/

Dragan Milovanović Crni, koji je uhapšen zbog incidenta prilikom blokade šabačkom mosta, pušten je iz pritvora.

Milovanović se u subotu, prilikom blokade mosta, popeo na bager i zadao više udaraca mladiću na bageru i vozaču, koji su mašinom pokušavali da probiju blokade.

Predsjednik Srbije je rekao i da još nije potpisao zakon o eksproprijaciji, jer čeka mišljenje svog pravnog tima.

“Mislim da nisam potpisao zakon, koji je za neke mnogo važan iako nemaju pojma, prave se naivni”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje da li je potpisao zakon o eksproprijaciji i referendumu.

Što se zakona o referendumu tiče, kaže, da ga je potpisao kada se vratio iz Sočija. Dodao je da još nije potpisao carinske zakone, zakon o porezu na imovinu.

“Čekam mišljenja mog pravnog tima za sutra ili prekosutra pa ću da vidim”, objasnio je Vučić u vezi sa zakonom o eksproprijaciji.

Na pitanje da prokomentariše informaciju da tužilaštvo u Šapcu nije tražilo pritvor za muškarca koji je prebio bageristu, već mu omogućilo da se brani sa slobode, podsjetio je da je pretučen čovjek koji nije kršio nijedan zakon, koji se kretao putem kojim je imao pravo da se kreće.

“Kretao se veoma sporo neugrožavajući nikoga, iako su oni koji su blokirali put time ugrožavali njega i ostale. Nikoga nije povredio, a izubijali su ga. On se nalazi u bolnici, reč je o gospodinu Prokiću. Nalazi se u bolnici, mislim na VMA ili Kliničkom centru Srbije. Ima teške telesne povrede”, objasnio je Vučić.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.