Vučić povodom krize u Americi: U Srbiji nema baš nikakvih problema /VIDEO/

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuvši se na bankrot američke banke “Silicijumska dolina” (SVB) izjavio je da banke u Srbiji sprovode striknu superviziju i da građani mogu da budu sigurni u banke koje rade uz dozvolu Narodne banke Srbije.

U srijedu ili četvrtak prije puta u Ohrid iznijeću više informacija kako vidim situaciju povodom Kosova i Metohije i šta treba činiti, rekao je Vučić.

Vučić je, na otvaranju radova na izgradnji industrijskog parka u Dobanovcima, čiji je investitor panevropska kompanija VGP, da će ti kapaciteti unaprijediti sveukupne logističke i industrijske kapacitete Srbije.

Na pitanje kakva je situacija sa bankama u Srbiji nakon propasti banke u SAD Vučić je dodao da će Srbija voditi računa da ne bude problema. Kaže da banke u Srbiji sprovode striknu superviziju i da građani mogu da budu sigurni u banke.

Stiže danas vijest da je zatvorena još jedna velika američka banka, treća po redu. Američke regulatorne vlasti zatvorile su Signačer banku (Signature Bank) sa sjedištem u Njujorku, velikog igrača u kripto industriji, kako bi pokušale da spriječe krizu na bankarskom tržištu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *