Vučić: O sudbini Srbije odlučivaće građani, a ne strani ambasadori /VIDEO/

Dobio sam ostavku Nebojše Stefanovića na mjesto predsjednika Gradskog odbora, rekao je Aleksandar Vučić, navodeći da će SNS sve svoje odnose rješavati unutar stranke, a da će do izbora novog predsjednika najveći gradski odbor u državi voditi povjerenik.

Ne trošite energiju u međustranačkim obračunima, biće temeljnih promjena, poručio je Vučić članstvu i funkcionerima SNS-a koji je najavio Skupštinu stranke između 21. i 24. oktobra. Spremajte se za Skupštinu, temeljne promjene će biti donete”, rekao je on

Poručio je danas da nikada neće priznati nezavisnost samoproglašenog Kosova. Rekao je da nije pozdravio ni jedan non pejper jer u svakom od njih, Kosovo je nezavisno. On je naveo da je “jutros valjda optužen da je učinio državni udar u Crnoj Gori i da se navodno miješa u izbor mitropolita crnogorsko-primorskog”.

O sudbini Srbije rekao je neće odlučivati nijedan stranac, niti ambasador, već građani Srbije.

Na sjednici, na kojoj je jednoglasno potvrđeno ujedinjenje SNS-a sa Srpskim patriotskim savezom (SPAS) Aleksandra Šapića, Vučić je poručio da je neophodno da Srbija nastavi da jača i bude najbolja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *