Vučić: Nije kokain pronađen u Vulinovom kabinetu, već u Bijeloj kući; Sliedi trik pojedinih sa Zapada po pitanju KiM /VIDEO/

Američke sankcije šefu BIA Aleksandru Vulinu nisu uvedene zbog bilo kakvog kriminala i korupcije, već zbog njegovog odnosa prema Ruskoj Federaciji, naveo je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić te dodao  da će sutra o tome detaljno govoriti.

Nakon sto su Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije šefu srpske Bezbjednosno-informativne agencije bivšem ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se kratko po ovom pitanju te naglasio da će uskoro iznijeti vise informacija. Kako tvrdi američko ministarstvo, Vulin je pod sankcijama SAD zbog njegove umješanosti u “transnacionalni organizovani kriminal, ilegalne operacije u vezi sa narkoticima i zloupotrebe javne funkcije”.

Odgovarajući na novinarsko pitanje u Požarevcu da li je dogovoren sastanak sa generalnim sektetarom NATO-a Jensom Stoltenbergom koji je rekao da je u stalnom kontaktu sa Vučićem i da je spreman da se sastanu u svakom trenutku,vucic kaze da očekuje da će se narednih dana videti sa njim.

Upitao je i kako to da se juče uvode sankcije protiv Aleksandra Vulina, a nema protiv Dželjalja Svečlje.

Dodao je da su i protiv njega uvođene sankcije 1998, 1999. godine, ali da ga za to nije bilo briga.

Na pitanje da li je iznenađen zbog toga što Ukrajina u Vilnjusu nije dobila zeleno svjetlo za članstvo u NATO-u, Vučić kaže da ne želi da se miješa u poslove velikih sila. “Oni spremaju za Ukrajinu velike i divne stvari, velike poklone za kraj godine bar što se tiče EU.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *