Vučić: Narod ne mora da brine, ništa nije potpisano

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su Srbiji potreban mir i odgovoran pristup i da narod ne mora da brine jer ništa nije potpisano.

“Narod ne mora da brine, jer niti smo šta potpisali, niti negde ima naš paraf. U svakom slučaju, pred nama je težak period i biće nam potrebno više truda, rada i energije, pre svega jedinstva”, napisao je Vučić na “Tviteru”.

On je na sjednici Savjeta za koordinaciju aktivnosti istakao da je za Srbiju ključno da poveća stopu privrednog rasta i zamolio je članove Vlade i direktore javnih preduzeća da ulože više energije, rada, truda i entuzijazma kako bi zemlja nastavila ubrzano da napreduje.

“Moramo da očuvamo ili podignemo nivo zaposlenosti, da snažimo industriju i građevinarstvo, pravimo nove objekte u energetskoj infrastrukturi. Potreban nam je težak i naporan rad. Rad, rad i samo rad”, naveo je Vučić na “Instagramu”.

Sjednici, na kojoj su razmatrane mjere za rast bruto društvenog proizvoda /BDP/, Vučić je prisustvovao na poziv premijera Srbije Ane Brnabić.

Vučić je u sinoćnjem obraćanju naveo da mu je na sastanku sa međunarodnom

“petorkom” rečeno da Srbija mora da prihvati njihov prijedlog o normalizaciji odnosa sa Prištinom jer će u suprotnom biti suočena sa prekidom procesa evropskih integracija, zaustavljanem i povlačenjem investicija i sa svim sveobuhvatnim mjerama koje će nanijeti veliku štetu zemlji.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *