Vučić: Aplikacija Prištine za Savjet Evrope će se odraziti na region /VIDEO/

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je danas da Donika Gervala predala i zvaničan zahtjev za ulazak takozvanog Kosova u Savjet Evrope. Nećemo priznati nezavisnost Kosova, ali ćemo odgovoriti pametno i mudro  – istakao je Vučić.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je danas da je ministarka spoljnih poslova i dijaspore takozvanog Kosova Donika Gervala predala i zvaničan zahtjev za ulazak takozvanog Kosova u Savjet Evrope i ocijenio da je time Priština srušila još jedan sporazum koji su potpisali, Vašingtonski sporazum, i najavio tim povodom za sutra u 11 časova sjednicu Savjeta za nacionalnu bezbjednost.

Kosovo je dobilo podršku SAD za ulazak u Partnerstvo za mir, sve to njima ne vrijedi previše ukoliko ne dobiju od Srbije zeleno svjetlo, istakao je Vučić.

Vučić je rekao da je problem što svi misle da imaju pravo da kreiraju politiku Srbije i da u skladu sa dnevnim potrebama i interesima imaju pravo da naređuju kako će Srbija da se ponaša i da im za to nije potreban predsjednik poput njega.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *