Vlada Srpske finansirala novi asfalt u Peljavama kod Lopara

U Peljavama kod Lopara danas su završeni rekonstrukcija i asfaltiranje lokalnog putnog pravca Mlin-Radići, koje je sa 35.000 KM finansirala Vlada Republike Srpske, u koordinaciji sa Ministarstvom saobraćaja i veza i preduzećem “Putevi Republike Srpske”.

Nemanja Đaković, direktor preduzeća “Bijeljina puta”, koje je izvodilo radove, rekao je da je danas asfaltiran lokalni put dužine 300 i širine tri metra, te istakao da je ovo nastavak saradnje sa Vladom Republike Srpske.

On je dodao da su radovi završeni u propisanom roku i u skladu sa ugovornim obavezama.

Zamjenik načelnika opštine Lopare Srećko Ilić izrazio je zadovoljstvo jer je izgrađen i asfaltiran putni pravac koji je nedostajao u ovom dijelu mjesne zajednice Peljave.

“Imali smo u ovom dijelu i oštećenja pojavom klizišta u 2014. godini koja su sanirana. Ovo je još jedan projekat koji se radi u ruralnim dijelovima opštine Lopare sa ciljem poboljšanja kvaliteta uslova života naših građana”, rekao je Ilić.

On je zahvalio Ministarstvu saobraćaja i veza Republike Srpske i “Putevima Republike Srpske” za podršku i dobru saradnju sa opštinom Lopare.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *