Više od 90 privrednih subjekata na sajmu “Naše je bolje” /VIDEO/

Da se Srpska ima čim pohvaliti kada je u pitanju domaća proizvodnja dokazalo je više od 90 privrednih subjekata koji su se ove godine predstavili na sajmu “Naše je bolje” koji je održan u Bijeljini.

Bila je ovo prilika da se predstave i poljoprivrednici iz Srpske koji su vrijedno radili na gazdinstvima, na kojima su i nastali najkvalitetniji proizvodi.

Sajam Naše je bolje okupio je i prerađivače, koji su kako kažu opredijeljeni za unapređenje proizvodnje i isključivo za nabavku domaće sirovine. U firmi Spektar drink iza sebe imaju sigurno tržište i zadovoljne proizvođače.Uprkos teškoj proizvodnoj godini za proizvođače, ostvarili su u Spektar drinku plan prerade, sirovinu su plaćali po većoj cijeni, ali cilj je kažu zadržati i sačuvati domaću primarnu proizvodnju voća i povrća.

Jedna od  Kompanija koja uspješno posluje u Republici Srpskoj i svoje poslovne planove usmerava  na domaće i internacionalno tržište, ostvarujući uspješne poslovne rezultate i gradeći partnerske odnose sa inostranim kompanijama je N Grup.

Ova Kompanija uspješno ostvaruje ekonomski rast Republike Srpske jer svoje poslovanje realizuje kroz pet organizacionih cjelina:, među kojima se izdvojila i Eliksir kafa. Da je eliksir kafa koja se prži u pržionici u Bijeljini izuzetnog kvaliteta potvrđeno je i na ovogodišnjem Sajmu “Naše je bolje”.

Kako bi ekonomski pokazatelji Srpske išli u pozitivnom smjeru i u narednom periodu, domaći privrednici u ovo doba godine intenzivno rade na poslovnim planovima. Plan proizvodnje za narednu godinu već su skovali u N grupi.

Kupovinom domaćih proizvoda, koji su uspjeh dokazali i na svjetskim i evropskim tržištima u borbi za konkurentnost, jačamo domaću privredu poručuju iz Područne privredne komore Bijeljina.

S toga je jedna od ovakvih promocija od velikog značaja za domaću privredu, kako bi potrošači shvatili da je kvalitet domaćih proizvoda na zavidnom nivou.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *