Vaskršnja izložba bijeljinskih likovnih umjetnika /VIDEO/

Sinoć je u oraganizaciji Udruženja likovnih umjetnika “Sveti Luka” iz Bijeljine, u Muzeju “Semberija”, otvorena 8. po redu izložba slika u okviru koje se predstavio 31 slikar sa ukupno 70 radova.

Ova izložba je prodajnog karaktera i biće otvorena do 3. maja, tako da će svi naši sugrađani, koji nisu prisustvovali otvaranju, u ovom periodu moći da je pogledaju.

Ivana Kokanović, članica Udruženja likovnih umjetnika “Sveti Luka”, po profesiji je pravnica, a na ovoj izložbi se predstavila sa 3 rada, rađena akrilom.

Petar Vidaković, akademski slikar i predavač u Umjetničkoj školi “Odigitrija”, takođe je član Udruženja likovnih umjetnika “Sveti Luka”, a na ovoj izložbi se predstavio sa nekoliko radova.

Udruženja likovnih umjetnika “Sveti Luka” Bijeljina okuplja 45 likovnih stvaralaca koji se profesionalno ili iz hobija bave likovnim stvaralaštvom u najrazličitijim tehnikama. U protekle dvije decenije likovni stvaraoci ovog udruženja u značajnoj mjeri oblikovali su kulturni život grada i doprinijeli afirmaciji Bijeljine i na širim prostorima.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *