Uređenje ulica patrijarha Pavla i Gavrila Principa u završnoj fazi /VIDEO/

Radovi na rekontrukcijama Ulice patrijarha Pavla i trotorara u Ulici Gavrila Principa u završnoj su fazi i biće završeni u planiranom roku do 30. juna. Radovi na rekonstrukciji dijela ulice Stefana Dečanskog započeće nakon Pantelinskih praznika i biće završeni u optimalnom roku rekli su iz stambeno komunalnog odjeljenja Grada Bijeljina

Ulica patrijarha Pavla, koja od Trga kralja Petra I Karađorđevića, pored Manastira Svetog Vasilija Ostroškog, vodi do Gradskog parka, uskoro će biti  rekonstruisana i pretvorena u savremenu pješačku zonu. Radovi na rekontrukciji su  u završnoj su fazi I biće završeni do 30. juna a ukupna vrijednost radova je 400 000 KM.

Mitrić je istakao da će stanarima ove ulice biti omogućen prilaz automobilima do njihovih stambenih objekata kao I bankarskim dostavnim vozilima  i sveštenstvu Eparhije zvorničko-tuzlanske.

U završnoj fazi su radovi  I na rekonstrukciji trotoara u Ulici Gavrila Principa, od početka ove ulice kod tržnog centra „Emporium” do kružne raskrsnice sa ulicama Filipa Višnjića i Neznanih junaka.

Uređenjem trotoara u ulici Gavrila Principa  nasi sugrađani će dobiti još jedan uređen javni prostor za šetnju i društveni život. Vrijednost radova je 210.000 konvertibilnih maraka, a rok za završetak radova je 30. Jun tekuće godine.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.