Uperili mu oružje u glavu i ukrali 20.000 KM

Policija traga za dvojicom razbojnika koji su opljačkali radnika jednog privatnog preduzeća u strogom centru Banjaluke i ukrali mu 20.000 maraka, saznaje Srpskainfo.

Naoružani i maskirani razbojnici opljačkali su radnika ispred ulaza u banku u ulici Milana Tepića.

– Razbojnici su se dovezli motorom pred banku i sačekali su da radnik izađe iz službenog vozila. U trenutku kada je nesrećni čovjek izašao iz kedija, razbojnici su uperili oružje u njega. Zatim je jedan od razbojnika repetirao pištolj u glavu radniku nakon čega je on spustio obje torbe na zemlju – ispričao je izvor Srpskainfo iz banjalučke policije. U trenutku kada je radnik vidio da razbojnici spuštaju oružje zgrabio je jednu torbu i utrčao u banku. Dok su razbojnici sjeli na motor i pobjegli u pravcu Boske.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, postupili su po prijavi da je dana 27. januara oko 17 časova u Banjaluci u ulici Milana Tepića, od strane dva nepoznata, naoružana i maskirana lica izvršeno krivično djelo razbojništvo, nad radnikom privatnog preduzeća – saopšteno je iz PU Banjaluka.

U saopštenju se dodaje da će materijalna šteta pričinjena krivičnim djelom biti naknadno utvrđena.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju operativne i istražne radnje u cilju rasvetljavanja krivičnog djela i otkrivanja izvršioca. O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(SrpskaInfo/foto: shutterstock)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *