Unucima palih boraca podijeljeni paketići /VIDEO/

Najmlađi potomci palih boraca Vojske Republike Srpske, koji žive u Bijeljini, dobili su paketiće koje su prikupili pripadnici humanitarne organizacije “Krajina za Srpsku”.

Članovi humanitarne organizacije “Krajina za Srpsku” iz Čelinca  prikupili su 280 paketića za potomke palih boraca Vojske Republike Srpske u Bijeljini. Cilj im je bio da ukažu poštovanje prema onima koji su dali život za otadžbinu.

Pored ove aktivnosti, tokom prethodne godine pomogli su i oko 150 porodica u vidu jednokratnih pomoći, prehrambeno-higijenskih paketa, stambenog zbrinjavanja kroz adaptaciju ili sanaciju, te banjskog  liječenja.

Sveštenik Velislav Mišura, koji je dijete poginulog borca, rekao je da je riječ o plemenitoj akciji i zahvalio organizaciji “Krajina za Srpsku”, koja je donirala paketiće.

Iz Bijeljine je poslata poruka da potomci palih boraca nisu sami i zaboravljeni, već da postoji neko ko brine o njima.  Pored podjele paketića, za najmlađe je odigrana i predstava u sali Centra za kulturu “Semberija”.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.