Ugljevik: Tri miliona KM za uređenje putne infrastrukture /VIDEO/

Opština Ugljevik ulaže u ovoj godini  blizu 3 miliona maraka iz lokalnog budžeta za uređenje putne infrastrukture, kaže prvi čovjek ove opštine. U prethodnom periodu asfaltirani  su  putevi  u ruralnim sredinama, a nastavlja  se  uređenje ulica u centru grada i predgrađu. Ugljevik ima najpovoljnije uslove za porodični život, kaže Vasilije Perić.

Budžet opštine Ugljevik iznosi oko 13 . miliona maraka, što daje dobre preduslove za realizaciju brojnih projekata u ovoj lokalnoj zajednici. Blizu 3. miliona maraka izdvojeno je za izgradnju puteva i ulica. Cilj je izjednačiti ili približiti uslove u seoskim i gradskim područjima.

On je naveo da se na ovaj način popravlja kvalitet života u Ugljeviku, s ciljem zadržavanja stanovništva na ovim prostorima. Kako ističe Ugljevik ima najpovoljnije uslove za porodični život.

U Ugljeviku radi škola sporta, a organizuju se i dječiji kampovi za unapređenje znanja mladih. Takođe za potrebe stambenog zbrinjavanja opština dodjeljuje  po 10.000 KM za višečlane porodice kao i one koji su u stanju socijalne potrebe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *