Ugljevik: Održano tradicionalno lovačko veče

Lovačko udruženje “Rudar” iz Ugljevika organizovalo je tradicionalno lovačko veče kojem je prisustvovalo više od 300 lovaca.

Predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić rekao je da se na ovakvim skupovima istinskih ljubitelja lova i prirode pozitivno promoviše Ugljevik u drugim opštinama i državama.

“Ako govorimo o rekreaciji, pa i turističkom sadržaju u Ugljeviku, uvijek koristimo priliku da pohvalimo lovačka udruženja koja okupljaju veliki broj članova”, rekao je Lazić na sinoćnjem lovačkom druženju.

Lovačkoj večeri prisustvovali su lovci iz Ugljevika i drugih opština, predstavnici Lovačkog saveza Republike Srpske i lokalnog rukovodstva, a dodijeljena su vrijedna priznanja za doprinos razvoju lovstva

Iz Lovačkog udruženje “Rudar” navode da njeguje dobru saradnju sa opštinom Ugljevik koja “ima sluha za ovaj vid rekreacije” te godinama finansijski podržava organizovanje lovačkih večeri, izgradnju lovačkih domova i druge projekte.

Lovačko udruženje “Rudar” jedno je od tri lovačka udruženja na području opštine Ugljevik koje gazduje lovnom površinom od 7.200 hektara.

Udruženje okuplja ljubitelje lova, druženja i rada na zaštiti i očuvanju fonda divljači.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *