Ugljevik: Obilježena krsna slava Doma zdravlja

Zdravstveni radnici Doma zdravlja Ugljevik obilježili su danas krsnu slavu Aranđelovdan, a tim povodom obavljen je obred lomljenja slavskog kolača u hramu Svete Petke Paraskeve, dok je rukovodstvo ukazalo na pozitivno poslovanje te zdravstvene ustanove i ove godine.

Nakon liturgije paroh ugljevički protojerej Aleksandar Tešić u čestitki je poručio da je biti ljekar i medicinski radnik dar od Boga.

“Oni su naši zemni anđeli, naši pomoćnici, u svakoj prilici i neprilici oni nam pomažu da izdržimo sve tjeskobe ovog života. Njihova služba je uzvišena, to je prije svega human rad u kome se ogleda čovjekuljublje i Bogoljublje”, rekao je Tešić.

Direktor Doma zdravlja Ugljevik Cvjetana Dragonjić ukazala je na pozitivne rezultate koje bilježi ova zdravstvena ustanova u posljednje dvije godine.

“Nastavljamo da radimo na medicinskoj opremljenosti, kadrovskom jačanju i kao i do sada, u prvom planu su naši pacijenti kako bi bili još zadovoljniji pruženim uslugama”, najavila je Dragonjićeva.

Kum slave bio je načelnik Ugljevika Vasilije Perić koji je zajedno sa predsjednikom Skupštine opštine Zoranom Lazićem prisustvovao slavi i molitvenom skupu.

Perić je čestitao krsnu slavu Doma zdravlja svim zaposlenim, za koje je rekao da uvijek pomažu onima kojima je pomoć potrebna i zahvalio za sve što čine za građane ove podmajevičke opštine i najavio dalju podršku opštine ovoj zdravstvenoj ustanovi.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *