U toku akcija besplatnog odvoza kabastog otpada /VIDEO/

U toku je akcija besplatnog odvoza kabastog otpada na području grada ali i u seoskim sredinama, koja će trajati u narednih petnaestak dana.  Besplatan odvoz kabastog otpada vrše na poziv građana preduzeća “Komunalac” i “Dule trgo-trans”.

Pandemija virusa korona odgodila je planirane aprilske aktivnosti na uređenju grada u okviru tradicionalne akcije “April mjesec čistoće”, pa su poslovi na terenu kada je u pitanju odvoz kabastog komunalnog otpada, počeli 11. maja i trajaće sve do 25. maja. Već prvog dana akcije radnici bijeljinskog preduzeća Komunalac imali su povećan obim posla,

Odvoz kabastog komunalnog otpada je besplatan i vrše ga u gradskom i seoskom području preduzeća Komunalac i “Dule trgo-trans”. Na građanima je samo da telefonom obavijeste ova preduzeća da imaju kabasti otpad koji treba odvesti.

Preduzeće Komunalac pokrenulo je i akciju besplatnog odvoza plasteničkog najlona sa poljoprivrednih imanja u seoskim područjima gdje je uglavnom zastupljena plastenička proizvodnja.

U Komunalcu očekuju da će građani u narednih petnaestak dana iskorisititi mogućnost da im odloženi kabasti otpad bude besplatno odvezen jer će ova usluga nakon toga biti podložna naplati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *