U ponedjeljak Izbor za najboljeg sportistu Grada /VIDEO/

U organizaciji semberskijh novina, pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina a uz tehničku podršku Arena Televizije, Izbor najboljeg sportiste Grada Bijeljina za 2022 g. biće održan u ponedjeljak, 6.  februara od 18 časova u velikoj Sali Centra za kulturu „Semberija“.

Manifestacija Izbor najboljeg sportiste Grada Bijeljina za 2022. godinu ulazi u završnu fazu. Bijeljina će po 46. Put birati najbolje od najboljih u kategorijama- najbolji sportista, 10 najperspektivnijih sportista, najbolja muška I ženska ekipa, najbolji pedagog fizičke kulture, najbolji trener I najbolji igrač  iz reda osoba sa invaliditetom.

Đurđević ističe da stručni žiri I ove godine ima jako težak posao da izabere najbolje jer sportisti iz Bijeljine bilježe fantastične rezultate kako u ekipnim tako I u pojedinačnim sportovima, ali kako se radi o priznatim sportskim radnicima našeg grada ne sumnja da će donijeti pravu odluku. Stručni žiri ove godine čine Slobodan Perić, Jasmina Abdulahagić, Gojko Pivač, Žarko Vikić, Mladen Stojanović, Boris Cvjetković, Vladimir Đokić.

Đurđević je  pozvao naše sugrađane da u ponedjeljak od 18 časova dodju u veliku salu Centra za kulturu Bijeljina i pozdrave najbolje sportiste grada jer svakako svojim uspjesima to zaslužuju.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *