U julu za 10 odsto manje krivičnih djela /VIDEO/

Prezentujući rezultate rada bijeljinske policije tokom jula ove godine načelnik PU Bijeljina Stjepan Terzić ocijenio je da je stanje bezbjednosti zadovoljavajuće, iznoseći podatak da su evidentirana 63 krivična djela što je za 10 odsto manje u odnosu na uporedni period lane. Nadležnim tužilaštvima podneseno je 55 izvještaja o počinjenim krivičnim djelima protiv 66 lica

U oblasti privrednog kriminaliteta evidentirano je u julu pet krivičnih djela a protiv sedam lica podnesen je izvještaj nadležnim tužilaštvima. Ostvareni su dobri rezultati u otkrivanju imovinskih krivičnih djela, kažu u Sektoru krim policije.

U sedmom mjesecu ove godine dogodilo se 100 saobraćajnih nezgoda na putevima u nadležnosti ove policijske uprave, dva lica su smrtno stradala na saobraćajnicama u Bijeljini i Pelagićevu., dok je devet zadobilo teže, a 28 lica lakše tjelesne povrede.

Iz saobraćaja je isključeno 165 vozača, od čega zbog vožnje u alkoholisanom stanju njih 138. Statistike govore da su vozači pod dejstvom alkohola prouzrokobvali 19 saobraćajnih nezgoda.

U bijeljinskoj policiji kažu da se i tokom avgusta vrši pojačana kontrola saobraćaja kako na magistralnim tako i na regionalnim putevima.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *