U Bijeljini se uklanjanju kiosci sa šest lokacija /VIDEO/

U Bijeljini  se uklanjanju  kiosci  sa šest lokacija u gradu  za koje su istekla odobrenja za korišćenje javnih površina, izdata od strane Gradske uprave.  Prvi čovjek grada najavljuje uvođenje reda u gradu i u narednom periodu.

Gradsko Odjeljenje za inspekcijske poslove je sprovelo proceduru i započelo uklanjanje privremenih montažnih objekata (kioska) sa šest lokacija za koje su istekla odobrenja za korišćenje javnih površina, izdata od strane Gradske uprave. Kako navode iz gradske uprave  kioske je koristilo preduzeće “Shop&go” Bijeljina, koje je prestalo sa radom ubrzo nakon otvaranja, pa je nastao problem uklanjanja objekata sa javnih površina.

Prvi čovjek grada najavljuje uvođenje reda u gradu i u narednom periodu.Kaže da će uskoro objelodaniti  još  kako kaže dva štetna ugovora za Grad i građane Bijeljine.

Na novinarsko pitanje  da li se sprovodi  istraga u  predmetima za koje je on podnio krivične prijave , Petrović je rekao da ima saznanja da su izvršeni pretresi i izuzeta dokumentacija u pojedinim preduzećima i da pozdravlja istražne radnje koje imaju zadatak da zaštite građane i javni interes.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.