U Bijeljini planirana izgradnja tri javne garaže /VIDEO/

Ova godina bila je uspješna za zaposlene u Direkciji za izgradnju i razvoj grada.  Po njihovim projektima završeno je uređenje kanala Dašnica kao i renoviranje zgrade Sokolskog doma. Urađen je i projekat za izgradnju javne garaže koja bi rasteretila postojećih 850 obilježenih parking mjesta u Gradu , a planirano je da se rade još dvije takve garaže u centru Bijeljine.

Kada je riječ o planskoj dokumentaciji Grada , Direkcija za izgradnju i razvoj grada završila je u ovoj godini urbanistički plan grada i naseljenog mjesta Janja , a trenutno se rade dva velika regulaciona plana “Gvozdevići”  i “Dašnica”. Plan je da se završe do kraja godine.

Takođe urađen je i projekat za izgradnju javne garaže , a u toku je rješavanje imovinskih odnosa kako bi se počelo sa radovima.U Bijeljini je inače planirana izgradnja tri javne garaže.

Na nedavno održanom 29. Salonu urbanizma u Srbiji Direkcija za izgradnju i razvoj Grada Bijeljina osvojila je prvu nagradu u kategoriji 3 – generalni urbanistički planovi i planovi generalne regulacije.Stručni tim bijeljinske Direkcije Branka Blagojević i Stevan Čukić, ove godine su  predstavili Urbanistički plan  Grada Bijeljina. Bilo je prijavljeno 135 radova iz Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

O ovim ali i ostalim aktuelnostima opširnije gledajte u emisiji Panorama u nedjelju 6. decembra na programu TV Arena od 20 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *