U Bijeljini održana petnaesta – jubilarna muzička manifestacija Folk parada! /VIDEO/

U prepunom restoranu “Lovac” u Bijeljini je sinoć održana petnaesta po redu Folk parada. Manifestacija se održava u Bijeljini po šesti put, a nakon što je pandemija prošle godine zaustavila i ovaj događaj učesnici saglasni u ocjeni da su se jednako zaželjeli druženja i pjesme.

Ljubitelji folk muzike uživali su u druženju, muzici i pjesmi dvadesetak izvođača i revijalnih gostiju koji su stigli u Bijeljinu da isprate ili učestvjuju u jubilarnoj petnaestoj muzičkoj manifestaciji “Folk parada”. Na jednom mjestu našli su se pjevači iz Lebana, Leskovca, Beograda, Teslića, Šapca, Loznice, Zenice, Beča, Lopara, Sremske Mitrovice, Pančeva, Jagodine i drugih gradova.

Nakon takmičarsko-revijalnog dijela festivala uručene su i prigodne nagrade za sve učesnike, dok su prvih pet mjesta osvojili Đoko Marić, Rade Jašarević Čaveja, Milan Dodić Dode, Mića Gavrić i Mladen Dolić Dola. Odskočna daska mnogima u muzičkoj karijeri, bili su upravo festicali, kaže pobjednik Folk parade.

Ova kulturno-muzička manifestacija okupila je i ovoga puta u restoranu Lovac pjevače, kompozitore, pjesnike, estradne menadžere i direktore diskografskih kuća.

Nagradama, Zlatnim Viktorijama i plaketama za najbolji scenski nastup, najljepšu zavičajnu i ljubavnu pjesmu, te autorski rad i očuvanje narodnog melosa okitili su se Mirjana Sladojević, Tonny Živković, Željko Radović, Gordana Mudrinić i Jovanka Dovatov. Zlatne medaljone, note i plakete dobili su Aurel Reli Bogdan, Novica Đokić, Goran Veselinović, Keba Ze, Cvele Baja, Rodoljub Živković Čoki i Saša Mrkalj. Muzička manifestacija Folk parada organizovana je po šesti put u Bijeljini.

__________________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *