Turistička sezona u Banji “Dvorovi” nastavlja se i tokom septembra /VIDEO/

Turistička sezona u Banji “Dvorovi” nastavlja se i tokom septembra. Ukoliko vremenski uslovi budu dozvoljavali bazeni Banje “Dvorovi” biće u funkciji tokom čitavog mjeseca . S obzirom da su za prvu polovinu ovog mjeseca prognozirane temperature do 30 stepeni i da nema gužvi iz Banje pozivaju sugrađane da iskoriste posljednje dane ovogodišnje sezone kupanja.

Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima,  sezona kupanja na bazenima Banje “Dvorovi” biće nastavljena i tokom septembra mjeseca. Iako je početak turističke sezone ove godine kasnio jer je Banja bila u kovid sistemu , a  bazeni su bili u funkciji od polovine juna mjeseca zahvaljujući toplom vremenu kupača je ipak  bilo dovoljno.

Radno vrijeme bazena je od 10 do 19 časova. S obzirom da su za prvu polovinu septembra prognozirane temperature iznad prosjeka , građani će moći u ovom periodu da uživaju u kupanju. U funkciji su svi bazeni izuzev olimpijskog.

Zekić navodi da su u toku pregovori sa Vladom Srpske i gradskom upravom  da se iduće godine izvrše određena investiciona ulaganja kako bi semberci imali mogućnost kupanja i tokom zimske sezone.

Tokom jula i avgusta u Bijeljini su u nekoliko navrata zabilježene ekstremno visoke temperature vazduha. Većina građana je te dane provodila upravo na bazenima Banje Dvorovi. Zabilježena je posjeta od oko 2.700 kupača u prosjeku na dnevnom nivou.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *