Turistička ponuda Semberije na Sajmu u Beogradu /VIDEO/

Turistička ponuda Republike Srpske privukla je veliku pažnju posjetilaca na Sajmu turizma u Beogradu. Svoj portfolio predstavlja 25 izlagača iz Srpske uz nastup gradskih i opštinskih Turističkih organizacija. Na ovoj sajamskoj smotri predstavljena je i turistička ponuda Semberije.

Akcenat stavljamo na predstojeću ljetnu turističku sezonu, kažu u Republičkoj turističkoj organizaciji. Netaknuta priorda i bogata gastro ponuda samo su dio potencijala koji u Srpsku iz godine u godinu privlače sve veći broj turista, a svoj zamajac u razvoju dostiže i banjski turizam.

Sajam turizma prilika je da na najbolji način promovišemo turističku ponudu Semberije, kažu u Gradskoj turističkoj organizaciji Bijeljina.

Širok je spektar mogućnosti koje turistima može ponuditi Semberija, napominje prvi čovjek grada i izdvaja bogatu gastro-ugostiteljsku ponudu po kojoj je Bijeljina prepoznatljiva.

Bijeljina grad opasan dvjema rijekama u srcu plodne ravnice iz godine u godinu bilježi sve bolje rezultate kada je riječ o ovoj grani privrede. Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu nastupa 13 zemalja i održava se pod sloganom “Između planine i mora”.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *