Trninić podnio krivičnu prijavu protiv Đokića zbog napada

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina Milan Trninić podnio je krivičnu prijavu protiv odbornika PDP-a u Skupštini grada Radosava Đokića-Kajsije, koji mu je u vidno alkohilisanom stanju prišao sa leđa i udario ga, dok je razgovarao telefonom, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.

U saopštenju se navodi da su tom vandalskom činu koji se desio sinoć oko 20.00 časova prethodile prijeteće “sms” poruke i pozivi oko 18.00 časova, jer je sin Radosava Đokića dobio negativnu ocjenu na popravnom ispitu u Poljoprivrednoj školi, gde je direktor član Ujedinjene Srpske.

Iz te stranke su istakli da pribranošću Trninića nije došlo do većeg fizičkog incidenta, kao i da je odmah nakon napada Đokić prijavljen policiji.

U saopštenju se dodaje da je oko 22.00 časa policija locirala nasilnika, privela u policijsku stanicu i da je alkotestiranjem utvrđeno da je tada imao 1,54 promila alkohola u krvi pa je zadržan na triježnjenu.

Trninić je podnio krivičnu prijavu s ciljem da se ovakve i slične stvari ne dogode bilo kom građaninu Bijeljine, naveli su iz Ujedinjene Srpske.

“Pozivamo sve nadležne institucije da nepristrasno rade svoj posao, Gradski odbor PDP-a i gradonačelnika da se javno ograde od ovog vandalskog čina, a Radosava Đokića da podnese ostavku na mjesto odbornika grada Bijeljina, jer nasilnicima nije mjesto u skupštisnkim klupama”, naglašava se u saopštenju.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *