Trivić: Ozbiljni kandidati za izbornu pobjedu /VIDEO/

Stranka Ujedinjena Srpska izlazi na lokalne izbore u 57 lokalnih zajednica pod motom “Ozbiljni ljudi” i očekuje da ostvari ozbiljne rezultate na dobrobit građana, izjavila je danas šef Glavnog izbornog štaba Ujedinjene Srpske Natalija Trivić.

“Ujedinjena Srpska je svojim djelovanjem u prethodna dva izborna

ciklusa dokazala da građani cijene naš rad u smislu što smo se ozbiljno postavili, radimo ozbiljne poslove i odgovorni smo”, istakla je Trivićeva.

Nakon regionalnog sastanka stranke u Bijeljini, Trivićeva je rekla novinarima da Ujedinjena Srpska učestvuje na lokalnim izborima sa 54 samostalne i tri koalicione odborničke liste i sa pet kandidata za gradonačelnike i načelnike.

“Naša stranka je na osnovu rezultata izabrala i predložila ozbiljan mlađi kadar koji je na rukovodećim pozicijama. Nakon četiri godine djelovanja dovoljno smo dokazali koliko mlađi ljudi žele da se uključe u sve društvene procese koji će uticati na unapređenje njihovih lokalnih zajednica, a time i Republike Srpske”, istakla je Trivićeva.

Ona je dodala da Ujedinjena Srpska daje povjerenje mladima koji ozbiljno rade i stvaraju rezultate, opravdavajući time povjerenje građana i doprinoseći ostanku mladih u Republici Srpskoj, u kojoj sami kreiraju politike razvoja.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Bijeljini Milan Trninić rekao je novinarima da je ova stranka parlamentarna na republičkom nivou, nije u lokalnoj vlasti Bijeljine, a kao cilj na lokalnim izborima 15. novembra najavio je osvajanje dva odbornička mjesta u ovom gradu.

Prema njegovim riječima, na odborničkoj listi Ujedinjene Srpske je 36 kandidata, među kojima 17 žena, a ova stranka podržaće kandidata vladajuće koalicije Miću Mićića za gradonačelnika Bijeljine.

“Očekujem da će spoj mladosti i iskustva na izbornoj listi Ujedinjene Srpske doprinijeti da stranka bude prepoznatljiva u lokalnoj zajednici, kao što je na republičkom nivou”, istakao je Trninić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *