TRB i Elvaco MetPro podijelili 5.000 boca gotovog rastvora za dezinfekciju /VIDEO/

Radnici kompanija “Elvako metpro” i Tehnički remont Bratunac u vlasništvu Slavena Ristića, dijelili su jutros građanima Bijeljine dezinfekciona sredstva, kao dio pomoći u zaštiti od virusa korona, a akcija se sprovodi uz saglasnost Ministarstva zdravlja Republike Srpske.

Sredstva za dezinfekciju dijelili su na dvije lokacije u gradu – ispred Manastira Sveti Vasilije Ostroški i ispred zgrade Gradske Uprave, jutros od  8.00 časova kako bi i penzioneri imali priliku da ih dobiju, ali i ostali građani.

Danas će paketi biti dostavljeni i pripadnicima Policijske uprave Bijeljina, Crvenom krstu, Boračkoj organizaciji, preduzeću `Patriot`, Udruženju osoba sa invaliditetom `Kolos`” kao i mnogim drugim organizacijama.

Ove kompanije obezbijedile su ukupno 10.000 boca rastvora za dezinfekciju koje će biti besplatno podijeljene stanovništvu, a 5.000 boca već je podijeljeno u Bratuncu i Zvorniku.

Nakon pojave virusa korona, kada je Vlada Republike Srpske proglasila mjere zaštite od njegovog širenja, Ristićeve firme su izdvojile 100.000 evra za kupovinu respiratora i opremanje zdravstvenih ustanova u Bijeljini i Bratuncu neophodnom opremom i sredstvima za borbu protiv epidemije ovog virusa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *