Tradicionalni prijem kod gradonačelnika za penzionisane radnike Gradske uprave

Poštujući tradiciju organizovanja druženja sa penzionisanim radnicima, Gradska uprava Grada Bijeljina je  i  danas  bila  domaćin  jednog takvog  prijema  održanog    u prostorijama Sokolskog doma.

Kraj godine je prilika za okupljanje sa onima koji su nekada bili dio Gradske uprave i svojim radom davali doprinos njenom dobrom funkcionisanju.

Jasno je da, nažalost, položaj penzionera nije na zavidnom nivou, te je ovo bila prilika da im se uruče pokloni kao znak pažnje i zahvalnosti za njihov minuli rad.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović im je poželio srećne nastupajuće praznike, dobro zdravlje i izrazio želju da se i dalje okupljaju lijepim povodima.

– Ovih prazničnih dana treba sa posebnom pažnjom da se sjetimo penzionera, a ovom novčanom nagradom nastojimo pomoći da praznike dočekaju finansijski rasterećeniji – rekao je gradonačelnik Petrović.

Istovremeno se osvrnuo i na sredstva predviđena za sve penzionere čija penzija iznosi najviše 212,02 KM.

– Grad Bijeljina je izdvojio 120.000 KM na ime jednokratne pomoći cjelokupnoj penzionerskoj populaciji koja prima najnižu penziju. Do sada je ovu vrstu pomoći iskoristilo oko hiljadu penzionera, a zahtjev Komisiji mogu podnijeti još danas i sutra – napomenuo je gradonačelnik Petrović.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *