TK Bijeljina Falcon u Ligi gradova Srbije

Lijepe vijesti za ljubitelje tenisa iz Bijeljine, ali i iz cijele RS i BiH.

Naime, po prvi put će ekipa iz Bijeljine, TK Bijeljina Falcon, učestvovati u tradicionalnoj i prestižnoj rekreativnoj Ligi gradova Srbije, pa vjerujemo da će to biti zamajac nekoj sličnoj organizaciji na nivou RS ili BiH, jer slične lige postoje širom Evrope.

-Ovaj vikend smo bili domaćini ekipi iz Zrenjanina i to je bio ipak jedan istorijski meč za rekreativni tenis Bijeljine, uprkos porazu od 1:4 u mečevima. Prošlo kolo smo gostovali u Beogradu i pretrpili poraz od 3:2 , što je opet nekakav uspijeh ‘ kaže kapiten Dušan Petković.

Tim čine igrači iz Lige Bijeljina, Dušan Petković cap., Dragiša Vuletić, Milenko Đurđević, Dragiša Maksimović, Perica Radić, Momčilo Žugić i Gojko Pivač.

-Danas smo publici predstavili i oficijelnu takmičarsku majicu, a moram reći da ništa ne bi napravili bez odličnog odziva sponzora, jer gostovanja, ali i domaćinstva iziskuju velike troškove. Neizmjerno hvala generalnom sponzoru ‘Falcon’ i tehničkim sponzorima : Spark, Mega Drvo, TRB, Sportvision i Rakun ‘ – završio je Petković.

Sljedeće kolo naša ekipa gostuje u Mladenovcu, pa potom kući dočekuje Gornji Milanovac.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *