Tijelo pronađeno na obali Drine bez vidljivih povreda /VIDEO/

U Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini, danas je povodom jučerašnjeg pronalaska beživotnog tijela pored rijeke Drine, a u ataru sela Amajlije, održana konferencija za medije, na kojoj je saopšteno da je riječ o neidentifikovanom licu muškog pola, mlađe životne dobi, koje je boravilo u vodi 6 do 7 dana, ali bez vidljivih povreda na tijelu, kao što su ranije objavili pojedini mediji.

Dežurni tužilac je 5. decembra izdao naredbu da se izvrši obdukcija beživotnog tijela radi utvrđivanja tačnog uzroka i vremena nastupanja smrti, kao i radi uzimanja uzoraka za DNK analizu i za identifikaciju. u tužilaštvu dodaju da je najvjerovatnije riječ o migrantu.

Iz tužilaštva su uputili poziv novinarima da prije objavljivanja neprovjerenih informacija obavezno kontaktiraju osobu u Tužilaštvu, predviđenu za odnose sa javnošću, koja je dostupna 24 sata dnevno, a u cilju blagovremenog, istinitog i adekvatnog informisanja javnosti, na način da se ne ugrozi tok istrage.

Prema riječima Prodanovićeve, rezultati obdukcije biće poznati tokom večeri, a objavljeni najvjerovatnije sutra ujutro. Na osnovu obdukcionog nalaza, odnosno kada bude utvrđeno kako je smrt nastupila, biće preduzimani dalji koraci, dodala e ona.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *