Terzić: Sankcionisati sve službenike koji narušavaju ugled službe

Policijska uprava Bijeljina preduzeće sve mjere i radnje s ciljem suzbijanja korupcije u svojim redovima, te sankcionisati sve službenike koji narušavaju ugled ove službe, rekao je načelnik Policijske uprave Bijeljina Stjepan Terzić povodom hapšenja pripadnika ove uprave zbog primanja mita od 20.000 KM.

Terzić je podsjetio da su na području Bijeljine u utorak, 15. februara, pripadnici Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za teški i organizovani kriminalitet uhapisili služenika Policijske uprave Bijeljina čiji su inicijali D.B. zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela primanje mita i trgovna uticijem.

“Djela je počinio u dva navrata, 23. decembra prošle godine i 15. februara ove godine, kada je i uhapšen. Djelo je počinio primanjem mita u ukupnom iznosu oko 20.000 KM”, rekao je Terzić na konferenciji za novinare.

Terzić je naveo da je uhapšeni predat u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva u Banjaluci, te da će protiv njega biti preduzete mjere i radnje u skladu sa zakonom i pravilnikom o disciplinskoj odgovornosti Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

“Policijska uprava Bijeljina preduzeće sve mjere i radnje s ciljem sprečavanja ovakvih štetnih pojava, korupcije u svojim redovima, te sankcionisati sve policijske službenike koji narušavaju ugled i čast Ministarstva, te kaljaju ugled časnih i poštenih kolega”, naglasio je Terzić.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *