Terzić: Predan rad na očuvanju Srpske i bezbjednosti građana /VIDEO/

Krsna slava Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske -Aranđelovdan, svečano je danas obilježen u okviru Policijske uprave Bijeljina.

Vjerski obred lomljenja slavskog kolača, koji je služio negovo preosveštenstvo episkop zvorničkotuzlanski Fotije, održan je u uskom krugu zvanica u manastiru Svetog Vasilija ostroškog. Ovom činu prethodilo je služenje parastosa i polaganje vijenaca kod spomenika pripadnicima ove PU, palim u odbrambeno-otadžbinskom ratu, kao i svečani prijem za članove njihovih porodica.

Sumirajući rezultate rada, u periodu između dvije krsne slave, načelnik PU Bijeljina Stjepan Terzić je izrazio zadovoljstvo radom pripadnika ove uprave.

U sklopu obilježavanja krsne slave, PU Bijeljina je u prethodnih nekoliko dana, organizovala i priredila niz aktivnosti i svečanosti: sportsko druženje za svoje pripadnike, takmičenje u šahu i malom fudbalu, te “dan otvorenih vrata” za predškolce, kojima, je na, njihovom uzrastu shvatljiv način, predstavljena policijska profesija i prikazana materijalno tehnička sredstva kojima raspolažu naši policajci.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *