Studenti uz pomoć građana prikupljaju slatkiše /VIDEO/

Studenti fakulteta Univerziteta Istočno Sarajevo sa sjedištem u Bijeljini organizuju do subote, 18. decembra, humanitarnu akciju prikupljanja slatkiša za paketiće mališanima iz socijalno ugroženih porodica iz RS i Kosova i Metohije.

Humanitarnu  akciju  pod nazivom  “A zašto ja nemam paketić?”  po 12. put  sprovode studenti četiri bijeljinska  fakulteta, a ove godine, na inicijativu studenata u Bijeljini, učestvuju svi studenti Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Svi zainteresovani građani Bijeljine u pet većih  lokalnim marketima mogu da kupe slatkiše do 18 decembra  u periodu 16-20 časova i na taj način pomognu djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Studenti kažu da su zahvalni studentim ai građanima koji im pomažu da ova akcija opstaje jer je misija ista -usrećiti što veći broj mališana.

Studenti i srednjoškolci u Bijeljini podijelili su   tokom prošlogodišnje akcije oko  hiljadu novogodišnjih paketića prikupljenih  u humanitarnoj akciji “A zašto ja nemam paketić?”.  Preko 150 paketića poslato je djeci sa Kosova. Ukupno je do sada prikupljeno oko 10.000 paketića u okviru ove akcije.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.