Stranka Snaga nove generacije nastavlja djelovanje u okviru RSS-a

Snaga nove generacije /SNG/, politička stranka sa sjedištem u Bijeljini, odlučila je da se ponovo angažuje na političkoj sceni i da nastavi djelovanje u okviru Republičke stranke Srpske /RSS/, izjavio je danas predsjednik i osnivač SNG-a Darko Tomić.

Tomić je istakao da je ova politička stranka u RSS-u spoznala partiju sa kojom dijeli iste principe, viziju i ciljeve, kao i poglede na krucijalne probleme i rješenja.

“Mi smo mlada stranka koja u svom članstvu ima kvalitetne pojedince i raduje nas što smo naišli na ljude sa kojima imamo toliko zajedničkih stavova i sa kojima lakše možemo da sprovedemo u djelo sve naše ideje. U prethodnih nekoliko godina odbili smo mnoge ponude, pa čak i pritiske da se `utopimo` u velike parlamentarne stranke. Ponosni smo na to što smo istrajali i sada se pokazuje da je takav stav bio ispravan. Raduje nas što smo i dalje na putu nečeg novog na političkoj sceni Republike Srpske”, naveo je Tomić u pisanoj izjavi medijima.

Prema njegovim riječima, SNG će pristupanjem RSS-u dobiti bolje uslove i adekvatnu podršku za aktivan rad, koja im je nedostajala u ranijem periodu.

“Otkako se gospodin Slaven Ristić pojavio na političkoj sceni nije bilo dileme da želimo da podržimo njegovu viziju jačanja ekonomskih temelja Republike Srpske, a znajući koliki je humanista i šta je sve učinio za razvoj industrije u našoj Republici, bilo nam je jasno da će i u sferi politike nastupiti ozbiljno i odlučno”, zaključio je Tomić i dodao da će sve ono što je SNG činilo posebnim i drugačijim, od sada biti dio RSS-a.

Snaga nove generacije osnovana je početkom 2016. godine.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *