Stojić: Moja borba za zdravu životnu sredinu nikad ne prestaje

Kandidat Narodne partije Srpske /NPS/ za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedninici šest Helena Stojić, koja je u izbornu trku ušla bez plakata i letaka, rekla je da je dugogodišnji borac za zdravu životnu sredinu i da njena kampanja nikada ne prestaje.

Stojićeva je istakla da je njena borba usmjerena na zdravu zemlju i vazduh, čiste rijeke, te da je Republike Srpska njena domovina koja mora da bude dobra svima, posebno djeci, saopšteno je iz NPS-a.

“NPS je prepoznala moj aktivizam i podržava ovakav vid borbe. Ovo je samo korak naprijed, jer, da bi se desile promjene koje su neophodne kako bi zaštitili zdravlje i poboljšali kvalitet života svih nas, neophodno je naći način i uticati na donosioce odluka ili biti jedan od njih”, poručila je Stojićeva.

Ona je istakla da je zasadila više od 130 stabala u gradu, zajedno sa ljudima koji prepoznaju značaj borbe za zdravlje građana i zaštitu prirode.

Kandidat NPS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Budimir Ignjatov naglasio je da borba za ustavna prava Republike Srpske i srpskog naroda u BiH mora da bude prvi i osnovni zadatak svih srpskih političkih stranaka.

Ignjatov je naglasio da su predstojeći izbori veoma važni, da srpski narod pokaže jedinstvo i svoj slobodarski duh i da je dostojan slavnih predaka.

“Republiku Srpsku moraju da vode ljudi koji su sposobni da se odupru politikama koje su protiv interesa našeg naroda, odnosno oni koji neće zarad svojih ličnih interesa da budu slijepi izvršioci želja stranih ambasada”, rekao je Ignjatov.

U suprotnom, naglašava Ignjatov, srpskom narodu u Republici Srpskoj i BiH prijeti opasnost da izgubi svoja ustavna i politička prava, i narodno jedinstvo, kao što se dogodilo Srbima u Crnoj Gori.

“Istorija nas uči da srpski narod nema nijedan razlog da vjeruje u dobre namjere političkog Sarajeva i stranih ambasada prema Republici Srpskoj”, poručio je Ignjatov.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *