Sportista godine Davor Arnautović

Davor Arnautović iz Kluba malog fudbala “Radnik MD Šop” izabran je večeras za sportistu godine grada Bijeljina za 2022. godinu.

Drugo mjesto pripalo je Luki Jovanoviću iz Košarkaškog kluba “Budućnost Prolab”, a treće Nikoli Drljiću iz Odbojkaškog kluba “Radnik”.

Svečanost 46. “Izbora sportiste godine grada Bijeljina 2022” održana je u velikoj sali Centra za kulturu “Semberija”.

Za najbolju žensku ekipu proglašen je Ženski odbojkaški klub “Radnik”, a za najbolji muški tim Košarkaški klub “Budućnost Prolab”.

U kategoriji “Najuspješniji trener” priznanje je dobio Josip Pandža, trener KK “Budućnost Prolab” Bijeljina dok je predsjednik uprave Rukometnog kluba “Bijeljina” Bogdan Rankić dobio priznanje u kategoriji “Najbolji sportski radnik”.

Ove godine su po prvi put zaslužnim sportistima dodijeljene plakete “Ambasador sporta grada Bijeljina za 2022. godinu”. Prvi laureati ove nagrade su košarkašica Marica Gajić i fudbaler Luka Jović.

U kategoriji “Najbolji sportista iz reda osoba sa invaliditetom” priznanje je dobio Strahinja Rosuljaš, član Kluba košarkaša u kolicima “Bijeljina”, a nagrada “Najbolji pedagog fizičke kulture” pripala je Biljani Dobrosavljević, profesorici u Gimnaziji “Filip Višnjić”.

Plakete za “Doprinos razvoju sporta grada Bijeljina” dobili su Miodrag Stojanović i Ratko Radovanović, a “Posebna nagrada za pokazanu humanost” otišla je u vrijedne ruke sportista iz Džudo kluba “Panter”.

“Posthumno priznanje za doprinos razvoju sporta Grada Bijeljina” dodijeljeno je za zasluge koje su u ovoj oblasti ostvarili: Bogdan Todorović Ćiro, Miodrag Kačarević i Mijodrag Jakovljević.

Organizator izbora sportiste godine tradicionalno su “Semberske novine”, uz pokroviteljstvo grada Bijeljina.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *