SP: Petrović politički nerealan

Gradski odbor Socijalističke partije u Bijeljini smatra da ignorisanje realizacije kapitalnih projekata, koji su u prethodnom periodu dogovoreni i čiji je cilj ekonomski prosperitet Semberije, nedvosmisleno govori da je gradonačelnik Ljubiša Petrović politički nerealan i da njegovo nesnalaženje, dugoročno unazađuje Bijeljinu.

“Opstrukcija svega što dolazi sa nivoa Vlade Republike Srpske i skupštinske većine u Bijeljini, osnovni je motiv u, nazovi, radu gradonačelnika Petrovića”, saopšteno je iz Gradskog odbora Socijalističke partije.

Najbolji dokaz je, naglašava se u saopštenju, katastrofalno izvršenje budžeta u prvih šest mjeseci ove godine iz čega se jasno vidi da prvi čovjek grada i njegovi saradnici otvoreno opstruišu sve započete i najavljene projekte, zbog čega će, upozoravaju socijalisti, Semberija ostati slijepo crijevo na mapi regiona.

“Iz tih i ko zna koliko još razloga, Gradski odbor Socijalističke partije u Bijeljini poziva gradonačelnika Petrovića da sjedne za sto sa Koalicijom `Dogovor za Bijeljinu` da bi se neka dešavanja pokrenula sa mrtve tačke i spriječio potpuni kolaps života”, navodi se u saopštenju.

Socijalisti su izrazili nadu da će kod gradonačelnika Bijeljine preovladati zdrav razum i da ne moraju posezati za drugim koracima.

“S obzirom na to da se Petrović oglušio o ljudske vapaje naše koalicije, prinuđeni smo da u subotu, 2. oktobra, izađemo na Trg kralja Petra Karađorđevića i da kažemo da ovako više ne može”, navode iz Gradskog odbora ove stranke i pozivaju pristalice, kao i sve građane nezadovoljne ponašanjem gradonačelnika da u subotu u 17.00 časova dođu na Trg i mirnim okupljanjem izraze nezadovoljstvo.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *