SNSD: Uspješna godina za stranku /VIDEO/

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je danas da je godina na izmaku bila veoma uspješna za ovu političku stranku u Bijeljini, a kao veoma važne mjere donesene u Srpskoj istakao je povećanja plata u realnom sektoru i pronatalitetne politike.

Ćorić je istakao da je najvažnije od svega da je formirana vlast na svim nivoima kako bi se rasterećenije ušlo u nastupajuću godinu.

Sumirajući rezultate rada SNSD-a, on je istakao da je Vlada Srpske usvojila budžet za narednu godinu koji je za 150 miliona KM veći od prošlogodišnjeg.

“To ohrabruje, uz sve mjere koje su definisane ekonomskom politikom Vlade Republike Srpske, i koje su ugrađene u budžet i biće sprovedene u narednoj godini”, rekao je Ćorić na godišnjem prijemu za novinare.

Gradski odbor SNSD-a Bijeljina je dobio i svog ministra u Savjetu ministra, što je veoma važno, rekao je Ćorić.

On je podsjetio da i u Vladi Srpske ovaj gradski odbor ima četiri pomoćnika ministra, što je proizvod dobrog izbornog rezultata, te kadrovske strukture i politike.

“Sigurno da naši kadrovi ostvaruju dobre rezultate i da su oni reprezenti politike Gradskog odbora SNSD Bijeljina”, rekao je Ćorić.

On je dodao da je kadrovska politike nešto čemu će i ubuduće biti posvećen ovaj gradski odbor, te će pokušati da održi likvidnost i unaprijedi poslovanje u javnim preduzećima i ustanovama.

“Ponosni smo na rezultate koje bilježe naša preduzeća i to je najbolji dokaz da je politika koju vodimo orijentisana na rezultate i uspjeh, a nikako na stranačku podobnost i lojalnost”, rekao je Ćorić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *