SNSD: Uložili 22 amandmana na predloženi budžet – samo dva prihvaćena /VIDEO/

“Odbornici Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ uložili su na posljednjoj sjednici Skupštine Grada Bijeljina 22 amandmana na predloženi budžet za iduću godinu, od kojih su samo dva prihvaćena  a odnose se na povećanje sredstava za potrebe javne kuhinje kao i sredstava u oblasti kulture” , izjavio je odbornik ove stranke Aleksandar Đurđević na danas održanoj pres konferenciji za novinare.

Komentarišući usvajanje odluke o grobljima i pogrebnoj dletanosti na području Bijeljine  od strane aktuelne skupštinske većine , Đurđević je naveo da je ova odluka štetna i predstavlja udar na građane, društva koja se bave pogrebnom djelatnošću kao i na  i vjerske zajednice.

Odbornici SNSD-a na današnjoj konferenciji ukazali su na slučaj vansudskog poravnanja u slučaju Gorana Čikojevića iz Doboja , kojem je grad Bijeljina dužan da isplati 250.000 maraka na ime odštete zbog nemogućnosti gradnje  stambenog objekta u naselju 5.jezera .

Na novinarsko pitanje da li je u tom periodu SNSD vodio resorno Odjeljenje , Živić je rekao da je ova stranka bila kratko na vlasti , a da su svi ostali procesi vođeni za vrijeme aktuelne vlasti.

On je istakao da SNSD u ovom slučaju traži odgovornost onih koji su doveli do ovakve situacije bez obzira o kojoj političkoj partiji je riječ.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *