SNSD: PDP da se pozabavi svojom velikom aferom

Klub odbornika SNSD Bijeljina saopštio je da bi bijeljinski odbor PDP-a trebalo da se pozabavi velikom aferom koju je na vidjelo iznio doskorašnji visoki funkcioner te stranke Slavko Vučurević.

“Umjesto da se zabave ovom velikom aferom, uticajem stranaca na stranačke odluke, nekretninama po inostranstvu, pijačarskom prodajom funkcija u PDP-u za 50.000 KM, proširenjem gradskog odbora u Bijeljini, koji je spao na nivo osrednjeg stola u kafani, oni neargumentovanom drekom pokušavaju kafanski trač-vokabular prenijeti na nivo lokalne politike”, navode iz Kluba odbornika bijeljinskog SNSD-a.

Iz Kluba navode da je za manje od godinu dana od posljednjih izbora Koalicija “Dogovor za Bijeljinu” usvojila u Skupštini grada više od 500 akata, od kojih je barem polovinu prijedložio gradonačelnik, te da je SNSD ozbiljna partija, koja odgovara građanima za svoje postupke.

Klub odbornika SNSD-a ističe da sa druge strane na lokalnoj političkoj sceni postoje minorne političke organizacije, koje zahvaljujući podršci sarajevskih i prosarajevskih medija, dobijaju medijski publicitet, isključivo demagogijom i, narodski rečeno, drekom, a, kako navode, primjer za to je bijeljinski PDP na čelu sa Slavišom Markovićem.

“Sreća u nesreći je što je njihov `značaj` shvatio i gradonačelnik i pokazao to apsolutnim ignorisanjem mišljenja Slaviše Markovića i rukovodstva lokalnog PDP prilikom izbora novih kadrova u `Gradsko groblje` i `Komunalac`”, navodi se u saopštenju.

Iz Gradskog odbora PDP-a Bijeljina juče je saopšteno da se skupštinska većina, predvođena SNSD-om, za godinu dana pokazala kao “bezidejna grupa kojoj je jedini cilj pozicija i razne fotelje” i da je jedino što dobro radi “napadanje neistomišljenika putem sredstava javnog informisanja”.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.