SNSD: Nesnalaženje Petrovića dokaz da je zalutao u politiku

Gradski odbor SNSD Bijeljina ocijenio je da je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović “zalutao u politiku i društvene tokove” o čemu svjedoči i “njegovo nesnalaženje prilikom posjete Bijeljini gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića”.

“Svakom čovjeku u Semberiji je čast da ugosti visoku zvanicu iz Beograda i da se domaćinski ponaša, a ne da ga obmanjuje i širi neistine”, navode iz Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina.

Oni ističu da je Petrović juče prvi put obišao radove na izgradnji dionice auto-puta u Sremu i novog mosta preko Save i prilično nevješto i bezuspješno pokušavao da se uključi u priču o ovom kapitalnom projektu.

Kao što je široj javnosti poznato, navode iz SNSD-a, kapitalni projekat finansira Srbija, a Republika Srpska ima obavezu da završi dionicu na svojoj teritoriji, čime će se na kvalitetan način povezati sa Beogradom i ostatkom Srbije.

Iz SNSD-a navode da je gradonačelnik Bijeljine prećutao svom beogradskom kolegi činjenicu da od prvog dana svog mandata snažno opstruiše pomenuti projekat, čime želi da nanese štetu bratskim odnosima Srbije i Republike Srpske.

“Zbog toga nas i ne čudi njegova zbunjenost prilikom obraćanja gradonačelniku Radojičiću i javnosti na obali Save. Posebno nas brine, ali i ne iznenađuje, što gradonačelnik Petrović skriva svoju neslavnu ulogu, jer od njega možemo svašta očekivati”, navodi se u saopštenju.

Gradski odbor SNSD-a Bijeljina osuđuje ovakvo ponašanje gradonačelnika Petrovića koje je krajnje nekorektno i dokaz da nije dorastao funkciji koju obavlja.

Takođe, pozdravljamo dolazak gradonačelnika Beograda u Bijeljinu, što je dokaz njegovih dobrih namjera, i težnja da se dobrosusjedski i bratski odnosi razvijaju u najpozitivnijem smjeru.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *