SNSD Bijeljina: Opozvati Petrovića – pokrenuti Bijeljinu!

Saopštenje za javnost Gradskog odbora SNSD Bijeljina prenosimo u cijelosti:

Nismo iznenađeni dolaskom Nebojše Vukanovića u Bijeljinu. Naprotiv, očekivali smo dolazak te lažne poštenjačine i podršku njegovom LJubiši Petroviću. Jer Vukanović je, zajedno sa Petrovićem, uvijek tamo gdje je, po zadatku, potrebno nahuškati Srbe na Srbe, posvađati ih i podijeliti. I u Sarajevu, i u Banjaluci, i u Trebinju i u našoj Bijeljini.

Neće uspjeti jer je Petrovića, Vukanovića i Trivićki sve manje u Republici Srpskoj. Srpski narod je pročitao te lažne borce protiv kriminala i korupcije, a istinske borce protiv Republike Srpske, njenih institucija i srpskog naroda. Narod je u njima prepoznao projektovane i plaćene sluge stranih centara moći, čiji je zadatak da stvaraju nesnosnu medijsku buku i galamu, lažno kriminalizuju institucije, nosioce najviših funkcija i cijelo društvo i pripremaju teren za obojene revolucije.

Nažalost, gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović u protekle dvije godine iskoristio je tu poziciju kako bi postao dio tog projekta. Petrović je politička varalica, koja se lažno predstavlja kao „čovjek iz naroda“, kao neko ko „služi narodu“, a zapravo se isključivo bavi praznom pričom i promašenom politikom od koje narod, građani Bijeljine i Semberije, kao i cijele Republike Srpske, trpe političku i finansijsku štetu. Zato smo pokrenuli inicijativu za njegov opoziv jer svakog dana njegovog opstanka na poziciji gradonačelnika Bijeljine šteta će biti sve veća!

LJubiša Petrović ne radi posao gradonačelnika, ne bavi se gradom i gradskom upravom, ne stvara uslove da se popravi kvalitet života građana Bijeljine i Semberije. Grad Bijeljina stoji pune dvije godine, nema kapitalnih investicija, nema ulaganja u infrastrukturu, nema nikakve saradnje sa republičkim institucijama, čak ni u situacijama kad su ugroženi životi i imovina građana. Grad Bijeljina ne realizuje planirane projekte, nema sportsku dvoranu, nema pozorište, nema studentski dom, nema LED rasvjetu, nema parking prostore, nema gasno napajanje, ne postoje planovi za otvaranje slobodne zone i privlačenje stranih investicija, iako za to postoje svi uslovi. Umjesto svega toga, LJubiša Petrović mitinguje po Republici Srpskoj, bavi se praznom i pogrešnom politikom, zloupotrebljavajući poziciju gradonačelnika i gradski budžet za skupljanje sitnih političkih poena i dodvoravanje strancima i političkom Sarajevu.

Zato LJubišu Petrovića treba opozvati. Opozvati ga kako bismo spriječili dalje političke, privredne i finansijske štete za Grad Bijeljinu i Republiku Srpsku. Da ne dozvolimo da Bijeljinom i Semberijom krstare razni strani i domaći politički mešetari, od njemačkih turista do Petrovića, Vukanovića i Trivićki. Opozvati Petrovića i pokrenuti Bijeljinu kako bi se naš grad, infrastrukturno potpuno povezan sa Banjalukom i Beogradom, zaista pretvorio u jedan od najznačajnijih političkih, privrednih, obrazovnih, kulturnih i sportskih centara Republike Srpske i cijelog regiona Zapadnog Balkana.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *