SNS i SPS na odvojenim listama, a poslije izbora opet zajedno /VIDEO/

Evroposlanici koji su učestvovali u međustranačkom dijalogu poručili su da ima pozitivnog napretka u izbornim uslovima. Sada je loptica kažu na strani svih političkih aktera u Srbiji. SNS i SPS biće na odvojenim listama, a poslije izbora opet zajedno, rečeno je nakon današnjeg sastanka delegacija ovih stranaka.

Evroposlanici koji su učestvovali u međustranačkom dijalogu poručili su danas da ima pozitivnog napretka u izbornim uslovima. Kažu da je ključno sprovođenje dogovorenih mjera, jer se primjećuju neka kašnjenja, ali ukazuju i da sada bojkota nema što je razlog za zadovoljstvo.

SNS i SPS će i poslije izbora nastaviti da rade zajedno, ako im građani budu ukazali povjerenje, a na izbore će izaći sa odvojenim listama,saopšteno je danas nakon sastanka delegacija ove dvije stranke koje su predvodili Aleksandar Vučić i Ivica Dačić.

Lider socijalista kaže da će SPS svakako podržati Aleksandra Vučića u trci za predsjednika Srbije, ali da nisu sigurni da bi neki drugi kandidat kojeg bi SNS predložio, dobio podršku SPS-a.

Govoreći o predsjedničkom kandidatu, Vučić je rekao da će o predsjedničkom kandidatu odlučiti SNS

Kako je rečeno ove dvije stranke imaju zajedničke strateške ciljeve i želju da Srbija ide naprijed.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *