Slaviša Ilić: Putem RSS želimo da se čuje i glas naroda

Slaviša Ilić iz Bijeljine izabran je za predsjednika Mjesnog odbora /MO/ „Filip Višnjić“ Republičke stranke Srpske /RSS/, a ovom prilikom poručio je da će nastaviti da se bori za rješavanje problema koje dijeli sa svojim komšijama u istoimenoj mjesnoj zajednici.

– Mjesecima se borimo da ukažemo na probleme nelegalne gradnje, neasfaltiranih ulica i sokaka, nedostatka urbanog mobilijara… Na primjer, na ulazu u Jermensku ulicu dogodio se veliki broj saobraćajnih nezgoda, ali naši zahtjevi za boljim osvjetljenjem i znakovima upozorenja ne nailaze na odgovore nadležnih… Smatram da će se putem RSS i njenih odbornika više čuti glas naroda – istakao je Ilić, koji je inače i predsjednik Mjesne zajednice „Filip Višnjić“.

Potpredsjednik MO „Filip Višnjić“ Milan Nenadić naglasio je da je postao član RSS jer ova politička partija stavlja opšti interes iznad interesa pojedinaca, te da je siguran da će moći da utiče na bolje funkcionisanje lokalne zajednice.

–  Umjesnoj zajednici iz koje dolazim veliki problem je loša ulična rasvjeta i nadam se da će ona biti modernizovana ne samo kod nas, nego u svim mjesnim zajednicama u Semberiji – poručio je Nenadić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *