Slava i jubilej Centra za socijalni rad /VIDEO/

Zaposleni u bijeljinskom Centru za socijalni obilježili su danas krsnu slavu – Svete pravedne Joakima i Anu, a direktor Centra Milorad Sofrenić poručio je da će ova ustanova i dalje nastojati da unapređuje usluge i pomogne što većem broju korisnika. Prioritet ističe, ostaje izgradnja igrališta za djecu sa posebnim potrebama.

Uz prisustvo zvanica iz društvenog, javnog i političkog života Bijeljine i okoline,lomljenjem slavskog kolača, bijeljinski Centar za socijalni rad proslavio je danas krsnu slavu Svete pravedne Joakima i Anu. Osim slave, ova ustanova obilježava i šest decenija postojanja i rada. Govoreći o radu Centra, direktor Milorad Sofrenić ističe da Centar redovno ispunjava sve svoje obaveze i ako je usljed pandemije broj korisnika daleko veći i to za oko 30 odsto u odnosu na vrijeme prije pandemije.

U sklopu Centra za socijalni rad u Bijeljini funkcioniše i Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama. Povodom slave ove ustanove, mališani iz Dnevnog centra zajedno sa svojim vaspitačima pripremili su danas prigodan program.U rukovodstvu Centra kažu da prioritet ostaje izgradnja igrališta za djecu sa posebnim potrebama.

Slavi Centra za socijalni rad kumovao je direktor preduzeća AD “Grad”, ovo uzajamno kumstvo između Centra i preduzeća Grad traje već dvije decenije.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.