Sezonski posao uz edukaciju i usavršavaje na hrvatskom primorju /VIDEO/

Korporacija ,,Jadranka” iz Malog Lošinja je,  treću godinu za redom, u Bijeljini održala kasting za sezonske radnike u hotelima, restoranima, autokampovima, trgovinskim lancima ili drugim preduzećima.

Plata i uslovi rada su, tvrde primaljivi, a nude i edukaciju i usavršavanje, pa i mogućnost stalnog zaposlenja i nastanjivanja u Lošinju. Podršku su dobili i od bijeljinske filijale Zavoda za zapošljavanje. O čemu se radi?

Potrebe Konzorcijuma ,,Jadranka” iz Malog Lošinja su oko 500 sezonskih radnika. U protekle tri godine u nekom od šest hotela sa četiri ili pet zvjezdica , ekskluzivnim vilama u kojima se noćenje plaća oko 10 000 dolara, zatim u restoranima, velnes centrima, trgovinama, mesarama, transportnom preduzeću, i drugim firmama , posao je našlo oko 180 radnika iz Bijeljine.

Traže se konobari, kuvari, mesari, trgovci, vozači, pekari, domaćice, sobarice, čistačice, ali ima mjesta i za nespecijalizovana zanimanja. Radnici se traže sada, posao najranije počinje u martu.

Svima je obezbijeđen besplatan smještaj i hrana, radna odjeća i obuća. Prolaze i edukaciju. Oni koji se pokažu mogu dobiti ugovor i na cijelu godinu, a nakon toga i stalni posao.

Ko želi može se i nastaniti u Lošinju. Uslovi rada su dobri, tvrde ovakvi radnici

Za zavod za zapošljavanje u Bijeljini je važno da su radnici zaštićeni, i da imaju pozitivno iskustvo u vezi redovne uplate socijalnog, penzinog i prekovremenih sati

Svi radnici tvrde da nisu imali problema zbog nacionalne pripadnosti.Korporacija Jadranka u vlasništvu autokampove,  jahte, avione, transportno preduzeće, u planu je gradnja golf terena. 

Zainteresovani za posao se mogu javiti i putem interneta i potom proći prijemni razgovor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.