Semberija uz Dodika, Cvijanovićevu i državotvorni SNSD /VIDEO/

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je na predizbornoj tribini u Donjoj Čađavici da Bijeljina i Semberija 2. oktobra biraju put mira, jake, napredne i prosperitetne Republike Srpske.

Mi smo radili i predano izgrađivali Republiku Srpsku i nećemo dozvoliti bilo kome da je razgrađuje, poručio je Nedeljko Ćorić, kandidat SNSD-a za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Svjedočimo da svakodnevno podrška Dodiku i Cvijanovićevoj u Semberiji raste, kaže Ćorić.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH Danijela Đukin, podsjetila je da Gradska uprava Bijeljina nije usmjerila sredstva za rekonstrukciju Doma kulture u ovom selu, što je Gradska Skupština podržala prošle godine.

SNSD misli o ovom kraju, brine o poljoprivredi koju ćemo snažnije podržati i sa lokalnog i sa republičkog nivoa, rekao je u Donjoj Čađavici Zlatan Lazarević, kandidat SNSD-a za poslanika u NS RS i najavio veća ulaganja i u infrastrukturu u semberskim selima.

Politika SNSD-a štitila je i štiti interese Republike Srpske, rekla je Branka Marković Savčić, kandidat SDS Semberije na listi SNSD – a za poslanika u Narodnoj Skupštini.

 „Semberija bira ljude koji su dokazani i provjereni, iza kojih postoje djela, a to su Milorad Dodik za predsjednika Republike Srpske i Željka Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH“, poručeno je sa tribine SNSD-a u Donjoj Čađavici.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *