Selak: Poziv mladima iz Bijeljine da se priključe partiji /VIDEO/

Predsjednik SPS-a Goran Selak pozvao je građane Bijeljine, a posebno mlade, da se uključe u tim te partije i zajedno sa građanima rade na rješavanju problema i daju svoje sugestije i ideje za razvoj grada.

“Svaka ideja i sugestija su dobrodošle, a posebno apelujem na mlade da se pridruže našem timu i da se zajedno borimo za budućnost Bijeljine”, istakao je Selak, nakon otvaranja kancelarije Gradskog odbora SPS-a Bijeljina.

Selak je rekao da je SPS nova energija na političkoj sceni, ističući da je uvjeren da će rezultatima opravdati dosadašnji rad i postati nezaobilazan faktor u kreiranju politika kako na nivou Bijeljine, tako i u Republici Srpskoj, saopšteno je iz ove partije.

Šef Povjereništva SPS-a za grad Bijeljina Srđan Mijatović poručio je da će ta partija u Bijeljini opravdati povjerenje rukovodstva stranke, kao i građana koji su već dali podršku socijalistima.

“Radom i rezultatima opravdaćemo povjerenje građana, a uz podršku rukovodstva partije izborićemo se za napredak i bolje uslove života za sve građane Bijeljine”, zaključio je Mijatović.

U Bijeljini su danas otvorene prostorije Gradskog odbora SPS-a, a otvaranju su prisustvovali predsjednik partije Goran Selak, potpredsjednik Maksim Skoko, član Predsjedništva Savo Vulić i generalni sekretar Andrea Dorić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *