Sedam lica kažnjeno zbog nenošenja maske

U prethodna 24 časa pripadnici Policijske uprave Bijeljina kaznili su jedno lice koje je prekršilo zabranu kretanja, kao i sedam lica koja nisu koristila zaštitne maske, saopšteno je nakon sjednice Štaba za vanredne situacija.

Komunalna policija grada Bijeljina kontrolisala je 44 osobe u izolaciji i sve su bile na svojim adresama.

Republički zdravstveni inspektor izdao je na graničnom prelazu Rača 24 rješenja o izolaciji, a na Pavlovića mostu tri rješenja.

Bijeljinska Bolnica očekuje rezultate za još 12 lica testiranih na prisustvo novog korona virusa, a epidemiološka situacija na području Semberije je nepromijenjena – u karantinu u Domu učenika smještena su dva lica iz Bijeljine i Ugljevika, koja se osjećaju dobro, bez simptoma zaraze.

Na osnovu podataka gradskog Odsjeka za civilnu zaštitu, u bolničkoj izolaciji nalazi se sedam lica, 273 je pod stručnim nadzorom Higijensko-epidemiološke službe, dok u bolničkom karantinu nema pacijenata.

Bolnica “Sveti vračevi” do sada je dobila rezultate za 597 lica koja su testirana na prisustvo kovida-19, a Dom zdravlja Bijeljina poslao je ukupno 328 uzoraka u Institut za javno zdravstvo Republike Srpske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *